Centret >  Kurser

GRUNDKURS

 1 dag (7 timmar)  2395kr

 

Lär dig grunderna i kitesurfing och få en snabb, bra och säker start på din kitekarriär. Under en heldag kommer du effektivt att utveckla dig som kitesurfare utan att ha några förkunskaper.

RESERVERA DIN PLATS

Långgrunt

Perfekt placerat mitt i östersjön ger oss fördelen att vi kan hålla kitekurser oavsett från vilket håll det blåser. Centret ligger strategiskt placerat vid tre av öns bästa stränder för utbildning. Skulle det vara bättre vind på andra sidan ön, åker du med oss i surfbussen dit!

Vindsäkert

Skulle det inte blåsa tillräckligt eller kanske för mycket under din kitekurs, bokar vi om dig till en annan dag. Du har faktiskt två år på dig att komma tillbaka och slutföra hela kursen som du bokat. Men oftast brukar det finnas ett nytt tillfälle redan dagen efter! Läs mer om vår vindgaranti här.

I trygga händer

När du går en kitekurs hos oss kan du känna dig trygg med att din instruktör är erfaren och utbildad enligt den senaste internationella standarden. Dessutom brinner vi för kitesurfing och lever med vinden året om. Några av oss jobbar även med kitekurser Åre under vinter. Perfekt om du också är sugen att testa på snö!

WAKEBOARD

Från 300 kr

 

Testa på att åka wakeboard efter vår mobila vinsch. Perfekt om du ska gå kitekurs och vill träna brädstarter i vattnet eller om du helt enkelt bara vill ha kul! Med hjälp av vår vinsch får du testa på brädstarter ute i vattnet. Linan är ca 200 meter och med vinschens hjälp kommer du upp på vattnet och åker in mot land. Vi åker längs med stranden på grundare vatten och ingen tidigare brädvana krävs.

 

Tis, tors och lördagar 12.30-14.00. Endast förbokning.

RESERVERA DIN PLATS

KIDS SUMMER SURF

Från 150 kr /pers

 

Låt barnen få upptäcka surfkulturen och lek loss med oss i vattnet och på land. Här får man testa stand up paddleboard i små vågor, vågsurfa, skateboard, longboard eller någon av våra andra aktiviteter.Barnen får börja med att sätta på sig våtdräkter så vi kan leka i vattnet utan att frysa. Sedan avgör väder o vind vilka aktiviteter vi håller på med. Vi är hela tiden med ute i vattnet och det är väldigt långgrunt så vi bottnar hela tiden. Simkunnighet är ett krav. Åldersgräns 7-13 år. Våtdräkt ingår.

 

Kids summer surf startar 09.00 varje tors och lördag under v.26-33. Kom gärna en kvart innan så vi kan prova ut en passande våtdräkt. Minimi antal 4 pers. Endast förbokning.

GÅ TILL BOKNING

SURFKAJAK

Från 150kr /pers

 

Surfa vågor eller bara upplev naturen i en av våra formgjutna kajaker. Prova våra speciella kajaker som kan surfa på vågor. Skillnaden från en vanlig kajak där du sitter nedsänkt i en brunn, är att du istället sitter uppe på kajaken i en gjuten form. Detta gör att den blir mer lättanvänd än en traditionell kajak. Nybörjarvänlig och ett perfekt sätt att uppleva vattnet och vågorna på Gotland. Vi har både enmanskajaker och tvåmanskajaker.

GÅ TILL BOKNING

BOKA DIN KURS

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

 

Centret

16 juni – 20 augusti 10:00 – 18:00

 

Uthyrning och kurser

15 maj – 30 sep

 

Kafét

0498-29 79 55

Receptionen

0498-29 79 55

 

Vinter

0498-29 79 55

 

Kafét

17-18 juni, 24-25 juni & 1 juli – 20 augusti. Öppet 11:30 – 22:00

 

Telefon

0498-29 79 55

 

info@surflogiet.se

Alla rättigheter reserverade. Surflogiet AB 2017