Kitesurfing-kurser

Från nybörjare till proffs

BOKA DIN SURFAKTIVITET

Centret Kurser  >  Kitesurfingkurser

Långgrunt

Perfekt placerat mitt i östersjön ger oss fördelen att vi kan hålla kitekurser oavsett från vilket håll det blåser. Centret ligger strategiskt placerat vid tre av öns bästa stränder för utbildning. Skulle det vara bättre vind på andra sidan ön, åker du med oss i surfbussen dit!

Vindsäkert

Skulle det inte blåsa tillräckligt eller kanske för mycket under din kitekurs, bokar vi om dig till en annan dag. Du har faktiskt två år på dig att komma tillbaka och slutföra hela kursen som du bokat. Men oftast brukar det finnas ett nytt tillfälle redan dagen efter!

I trygga händer

När du går en kitekurs hos oss kan du känna dig trygg med att din instruktör är erfaren och utbildad enligt den senaste internationella standarden. Dessutom brinner vi för kitesurfing och lever med vinden året om. Några av oss jobbar även med kitekurser i Åre på vintern. Perfekt om du också är sugen att testa på snö!

GRUNDKURS

 1 dag (7 timmar)  2395kr

 

Lär dig grunderna i kitesurfing och få en snabb, bra och säker start på din kitekarriär. Under en heldag kommer du effektivt att utveckla dig som kitesurfare utan att ha några förkunskaper.

BOKA DIN PLATS

KOMPLETT KURS

 2 dagar (14  timmar)  3495kr

 

Vår mest populära nybörjarkurs där eleven individuellt har stora möjligheter att få rikligt med professionell hjälp för att utvecklas till en självständig kitesurfare.

BOKA DIN PLATS

REFRESH

1/2 dag (4 timmar)  1850kr

 

Har du redan gått en kurs men ändå inte riktigt kommit igång?Nu när du bestämt dig har vi ordnat en refreshkurs för att uppdatera och repetera grundkursen med dig.

BOKA DIN PLATS

SURFLOGIET REKOMMENDERAR

Zero to Hero Kitesurfing Camp

Lär dig kitesurfa under en långhelg på Gotland. Här har du kurs, mat och boende inkluderat.

TILL KITE CAMPS

Bra att veta

Vinden är vårat bränsle och vi är beroende av den för att kunna flyga draken. Ibland stämmer inte prognoserna med verkligheten. Vi ställer in kurser både vid för svag och för stark vind.

 

Välj en så lång period som möjligt –  då du är tillgänglig för att gå kursen. Vi genomför sen kursen när vinden är som bäst. Kitesurfing ska vara säkert och kul!

BOKA DIN KURS

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

 

Centret

16 juni – 20 augusti 10:00 – 18:00

 

Uthyrning och kurser

15 maj – 30 sep

 

Kafét

0498-29 79 55

Receptionen

0498-29 79 55

 

Vinter

0498-29 79 55

 

Kafét

17-18 juni, 24-25 juni & 1 juli – 20 augusti. Öppet 11:30 – 22:00

 

Telefon

0498-29 79 55

 

info@surflogiet.se

Alla rättigheter reserverade. Surflogiet AB 2017

Kurser  >  Kitesurfingkurser