Stark passion leder till rolig inlärning

Efter nästan 10 år som vi har utbildat blivande kitesurfare här på Gotland och i Åre så är jag helt säker på en sak. Du lär dig bäst när du har roligt. Och det är svårt att inte ha kul när det kommer till fartfyllda vattenaktiviteter. Gotlands unika läge mitt i Östersjön med sina långgrunda säkra stränder  och skyddade vikar skapar perfekta förutsättningar för att snabbt lära sig kitesurfing. Välkommen till ön.

 

/Carl Ewald
VD och grundare

GRUNDKURS

 1 dag 7 timmar  2395kr

 

Lär dig grunderna i kitesurfing och få en snabb, bra och säker start på din kitekarriär. Under en heldag kommer du effektivt att utveckla dig som kitesurfare utan att ha några förkunskaper.

RESERVERA DIN PLATS

SCHEMA, AKTIVITETER V.26-33

Obs, aktiviteterna måste förbokas min. 1v innan

KOMPLETT KURS

 2 dagar 14  timmar  3495kr

 

Vår mest populära nybörjarkurs där eleven individuellt har stora möjligheter att få rikligt med professionell hjälp för att utvecklas till en självständig kitesurfare.

Långgrunt

Perfekt placerat mitt i östersjön ger oss fördelen att vi kan hålla kitekurser oavsett från vilket håll det blåser. Centret ligger strategiskt placerat vid tre av öns bästa stränder för utbildning. Skulle det vara bättre vind på andra sidan ön, åker du med oss i surfbussen dit!

Vindsäkert

Skulle det inte blåsa tillräckligt eller kanske för mycket under din kitekurs, bokar vi om dig till en annan dag. Du har faktiskt två år på dig att komma tillbaka och slutföra hela kursen som du bokat. Men oftast brukar det finnas ett nytt tillfälle redan dagen efter!

I trygga händer

När du går en kitekurs hos oss kan du känna dig trygg med att din instruktör är erfaren och utbildad enligt den senaste internationella standarden. Dessutom brinner vi för kitesurfing och lever med vinden året om. Några av oss jobbar även med kitekurser i Åre på vintern. Perfekt om du också är sugen att testa på snö!

AKTIVITETSLISTA (PDF)

REFRESH

1/2 dag 4 timmar  1850kr

 

Har du redan gått en kurs men ändå inte riktigt kommit igång?

Nu när du bestämt dig har vi ordnat en refreshkurs för att uppdatera och repetera grundkursen med dig.

VI BRINNER FÖR
VIND & VATTEN

 

Vi älskar havet och alla aktiviteter i det. Prata med oss så gör vi något kul ihop.

PRATA MED OSS

 

Centret

16 juni – 20 augusti 10:00 – 18:00

 

Uthyrning och kurser

15 maj – 30 sep

 

Kafét

0498-29 79 55

Receptionen

0498-29 79 55

 

Vinter

0498-29 79 55

 

Kafét

17-18 juni, 24-25 juni & 1 juli – 20 augusti. Öppet 11:30 – 22:00

 

Telefon

0498-29 79 55

 

info@surflogiet.se

Alla rättigheter reserverade. Surflogiet AB 2017